Xiaomi випустила «розумний» дверний замок

Компанія Xiaomi представила на своїй краудфандинговій платформі дверний смарт-замок Loock Classic Intelligent Fingerprint Door Lock. Він підтримує кілька способів розблокування, в тому числі і за відбитком пальця. Також замок можна відкрити за допомогою мобільного додатку зі смартфона, паролем або звичайним фізичним ключем. За запевненням виробника, новинка пройшла довгі випробування, також протягом 10 років дверна ручка не буде провисати.


У замку є спеціальний захищений чіп, який зберігає дані про власника. Xiaomi запевняє, що вони впровадили спеціальну технологію, яка дозволяє користуватися цим замком людям у віці від 7 до 70 років, тоді як зазвичай дактилоскопічний датчик рекомендується застосовувати у віці від 14 до 55 років. Крім цього, коефіцієнт помилкового розпізнавання відбитка становить всього 0,0005%. Також в ґаджеті використовується технологія машинного навчання, так що з часом розблокування буде відбуватися швидше.

Пристрій здатний розпізнавати відбитки при температурі від -25 до +55 ° C. А головне, він має вбудовану систему сигналізації. Якщо злодій спробує зламати замок або введе неправильний відбиток 15 разів, то зразу ж спрацює сирена.

Вартість Loock Classic Intelligent Fingerprint Door Lock становить близько $ 256.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.