Microsoft випустить планшет-трансформер

Нещодавно декілька авторитетних зарубіжних видань поділилися інформацією про новий концептуальний продукт від Microsoft - планшет-трансформер. Як зазначалося, ця розробка буде працювати на Windows 10 з Windows Core OS і Cshell, яка дозволяє підлаштовувати масштаб системи під розміри певних пристроїв. Тобто в розгорнутому вигляді це буде планшет, а в згорнутому - смартфон.


Розробники заявляють, що функціонал мобільного телефону тут не буде пріоритетом. Замість цього вони підкреслили, що ноу-хау буде являти собою щось на кшталт цифрової записної книжки, але буде більше модернізованим і функціонально-адаптивним пристроєм в порівнянні зі стандартним планшетом.

Новинка буде підтримувати роботу зі стилусом і рукописним введенням. При ввімкненні буде запускатися додаток, пов’язаний з OneNote. А ось початковий екран, меню, а також стандартні додатки матимуть такий же вигляд, як і у класичній Windows.

Пристрій повинен з'явиться в 2018 році, проте точних дат релізу і даних про приблизну вартість поки немає. Крім того, є думка, що Майкрософт може і зовсім скасувати презентацію цієї розробки, оскільки раніше компанія вже робила подібне.

За матеріалами: windowstips.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.