Як відновити видалені файли у Windows

Кожен з нас стикався з тим, що з необережності або з якоїсь іншої причини видалялися важливі файли з комп’ютера. А масові епідемії вірусів WannaCry та Petya цього року показали, що ніхто не застрахований від того, що дані не заблокують хакери. Але навіть якщо файли були видалені - ще не все втрачено. Для відновлення видалених файлів з комп’ютера можна спробувати утиліту EaseUS Data Recovery Wizard, яка дозволяє просто відновити втрачені дані.


За допомогою EaseUS Data Recovery Wizard можна відновити інформацію з ПК, ноутбуків, зовнішніх накопичувачів (HDD і SSD), USB-накопичувачів, карт пам'яті різних форматів, відеокамер, фотоапаратів, мобільних пристроїв, плеєрів, RAID-масивів, аудіо- і відеоплеєрів, архівів та інших джерел. Підтримуються всі актуальні версії Windows, починаючи з Windows XP і Windows Server 2003. Відновити можна файли різних форматів.

Розробники програми запевняють, що дані можна відновити після видалення, форматування диска, пошкодження жорсткого диска, вірусної атаки, збою в операційній системі, втрати розділу з даними або RAW-архіву, людської помилки і в інших випадках.

Відновлення даних відбувається за три простих кроки:

1. Спочатку необхідно вибрати накопичувач, пристрій або розділ на диску, де були видалені потрібні файли;
2. Далі додаток виконує швидке або «глибоке» сканування в зазначеному місці. Цей процес можна в будь-який момент зупинити, призупинити або відновити, а результати сканування - при необхідності експортувати або імпортувати;
3. Завершальним етапом є відновлення даних. Для цього зі знайдених під час сканування файлів потрібно вибрати необхідні та відновити їх.

Утиліта EaseUS Data Recovery Wizard доступна в трьох редакціях: безкоштовна Data Recovery Wizard Free та дві платних редакції Data Recovery Wizard Pro та Data Recovery Wizard Pro + WinPE. Безкоштовно завантажити програму можна звідси.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.