Як закрити додаток в iPhone X

Багато власників iPhone помилково вважають, що примусове закриття програми за допомогою подвійного натискання на кнопку Додому допоможе швидко закрити програму та заощадити заряд акумулятора. Ця думка є помилковою.


Фахівці компанії Apple радять вдаватися до даного способу тільки в разі, якщо додаток перестав реагувати на будь-які дії користувача. Проте, користувачі продовжують тиснути на кнопку Додому для примусового виходу з програми.

Як відомо, в iPhone X фізична кнопка Додому відсутня, і вищеописаний спосіб більше не працює. Однак це зовсім не означає, що тепер примусово закрити додаток, який завис,  не можна. Правда, відтепер для цього потрібно трохи більше дій, ніж раніше.
Як закрити програму на iPhone X.

Для початку потрібно перейти в режим багатозадачності. Для цього потрібно провести пальцем знизу до середини екрану і утримувати його декілька секунд.

У режимі багатозадачності натисніть і утримуйте картку з додатком, який хочете закрити, щоб з'явився значок видалення. Натисніть на значок або зробіть свайп по картці вгору. Після цього додаток закриється.

За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.