Браузер Microsoft Edge став доступним для Android та iOS

Місяць тому корпорація Microsoft оголосила про те, що користувачі можуть взяти участь в попередньому тестуванні мобільної версії браузера Edge для пристроїв з ОС Android і iOS. 2 грудня термін попереднього тестування закінчився, і тепер додаток офіційно доступний для скачування в Google Play Market і Apple App Store.



Microsoft Edge для смартфонів може похвалитися звичним інтерфейсом, запозиченим з настільної версії, наявністю Вибраного, зручним режимом читання, і, найголовніше, дуже корисною функцією синхронізації з пристроями на Windows тепер можна відправити веб-сторінку, наприклад, на комп'ютер, і дочитати її, коли буде час, в більш зручному форматі. Також браузер забезпечує синхронізацію паролів і має чорну тему оформлення.

Однак фінальна версія Microsoft Edge поки не є доступною для всіх мов і регіонів, а планшети на даний момент не підтримуються зовсім.

За матеріалами: windowstips.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.