В Microsoft Store з’являться приховані додатки

Команда Microsoft повідомила про запуск нової опції публікації додатків в Microsoft Store DevCenter, що отримала ім'я «приватна аудиторія». Користуючись цією можливістю, розробники зможуть пропонувати додатки обмеженому колу осіб.


Приватні додатки будуть доступні лише для учасників обраної розробником групи користувачів (з прив'язкою до облікових записів Microsoft), всім іншим додатки не будуть відображатися навіть за прямими посиланнями. Відгуки від учасників приватної групи розробник буде бачити в DevCenter, але в магазині вони не відображатимуться. При необхідності, розробник може в будь-який момент змінити склад групи без повторної публікації додатка.

Функція «приватна аудиторія» дозволить розробникам отримати перші відгуки про новий додаток від довіреної групи осіб або бета-тестерів. Приватний додаток в будь-який момент можна зробити публічним, в тому числі в автоматичному режимі, запланувавши публічний запуск в DevCenter.

За матеріалами: wincore.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.