iPhone 9 отримає нову колірну гаму


iPhone версії 2018 року вийде в абсолютно нових кольорах. Авторитетний аналітик Apple Мінг-Чі Куо опублікував свіжі аналітичні дані, де згадується лінійка iPhone 2018 року. У тому числі і згадується дешевий iPhone 9 з 6,1-дюймовою LCD-матрицею, який вийде в п'яти різних кольорах: сірому, білому, синьому, червоному і оранжевому.




6,5-дюймовий iPhone X Plus буде доступний в чорному, білому і новому золотому кольорі.



Очікувана вартість бюджетного (за мірками Apple) iPhone 9 – $ 700, причому Apple робить ставку саме на цю модель: 55% від всіх випущених iPhone в новому сезоні припаде на неї. Зниження ціни відбудеться за рахунок спрощення матеріалів, установлення тильної камери з одним фотомодулем і, можливо, відсутність 3D Touch. Для порівняння, iPhone X Plus буде коштувати $ 999 і отримає всі топові характеристики, включаючи потужний процесор. Анонс очікується у вересні, а старт продажів в жовтні цього року.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.