Як підписатися на хештег в Instagram

Багато власників мобільних пристроїв не можуть і дня прожити без Instagram. Сервіс дозволяє не тільки публікувати власні фото і дивитися знімки друзів. За його допомогою можна знаходити різні цікаві фото і відео, спостерігати за життям яскравих особистостей, підписуватися на корисні спільноти.

З появою можливості підписки на хештеги (ключові слова, що позначаються символом #) знаходити в Instagram цікаві фотографії і відеоролики стало ще простіше. Відтепер підписуватися на хештеги можна точно так само, як і на людей.

Як підписуватися на хештеги в Інстаграм

Для цього натисніть на відповідний хештег під будь-якою фотографією або почніть пошук по потрібній вам темі тега. У пошуковій видачі з'являться хештеги і пов'язані з ними облікові записи. Натисніть на потрібний, і відкриється його сторінка. Залишається тільки натиснути на кнопку «Підписатися».
Тепер у вашій стрічці будуть відображатися публікації з потрібними вам темами, а в «Історії» - відповідні історії. Якщо вам набридло отримувати публікації, просто відпишіться від хештега.

Щодо хештегів діє політика конфіденційності. Власникам закритих профілів не варто турбуватися про те, що хештеги можуть видати їх. Бачити, на які хештеги ви підписані, будуть тільки ваші підписники.

За матеріалами: https://yablyk.com

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.