Смартфон Nokia 9 отримає 5 камер

З Китаю надійшла інформація відразу про два нові смартфони від Nokia. Анонімне джерело опублікувало в соціальних мережах фотографії компонентів флагманського Nokia 9 і Nokia X7



Уже оприлюднені Nokia X5 і X6 мають виріз в екрані, тому передбачалося, що і майбутній X7 отримає схожий дизайн. Фотографії дисплея апарату спростовують ці чутки. Смартфон матиме великий екран із співвідношенням сторін 18: 9 і без будь-яких вирізів. Аналогічна ситуація і з флагманським Nokia 9, фотографія дисплея якого також наочно демонструє рівну верхню сторону.




В Nokia 9 також має бути аж п'ять тильних камер з оптикою Zeiss. Поки достовірно невідомо, для чого вони будуть використовуватися і що зможуть запропонувати власнику смартфона в плані зйомки. Щодо Nokia X7 є інформація, що він отримає восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 710.

Про дату презентації обох апаратів поки нічого не відомо.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.