Вийшов браузер Tor для Android

Розробники одного з найпопулярніших браузерів для анонімного виходу в інтернет – Tor – оголосили про випуск офіційної мобільної версії для Android. Завдяки цьому додатку ніхто не дізнається про ваші пошукові запити, вашу IP-адресу та завантажені файли. Крім того, Tor надає доступ до заблокованих провайдером ресурсів.



Особливість Tor Browser полягає в застосуванні так званої цибулинної (onion) маршрутизації системи проксі-серверів для встановлення анонімного підключення. Замість прямого підключення до сайту Tor перенаправляє IP через кілька вузлів після багаторівневого шифрування. Подібне рішення варто використовувати в тому випадку, якщо ви хочете залишатися анонімним у мережі, вам потрібен доступ до заблокованих сайтів або ж ви хочете відвідати один із сайтів Deep Web, який знаходиться на домені .onion та недоступний зі звичайного браузера. Завантажити Tor можна в Google Play безкоштовно.

За матеріалами: 4pda.ru


Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.