FlexPai – гнучкий смартфон на Android

Китайська компанія Rouyu Technology, яка є одним з лідерів в дослідженні і розробці гнучких кольорових дисплеїв, першою в світі представила гнучкий смартфон. Ідея ґаджета під назвою FlexPai полягає в наявності великого екрану, як у планшета, який при непотрібності можна скласти навпіл і користуватися пристроєм як смартфоном.



У розгорнутому стані власнику пропонується великий 7,8-дюймовий дисплей, зручний для перегляду відео, ігор і читання. В інших випадках він складається навпіл, і виходить звичайний смартфон з екраном близько 4 дюймів. Важливо відзначити, що дисплей новинки має товсті рамки.




За запевненням виробника, пристрій гарантовано витримує більше 200 тисяч згинань. Ґаджет працює під управлінням фірмової прошивки water OS на базі операційної системи Android. Вона адаптується до зміни розміру дисплея і підтримує роботу з двома дисплеями. Наприклад, в складеному стані на одній стороні може бути запущено один додаток, а на другій - інший. Крім того, смартфон можна покласти на стіл у формі «намету», щоб дивитися відео або запустити режим розумного екрану.

Rouyu Technology FlexPai виготовлений на базі невідомого процесора Snapdragon 800-й серії і оснащений 6/8 ГБ оперативної пам'яті, накопичувачем на 128/256/512 ГБ і подвійною камерою з модулями на 16 і 20 Мп. Крім того, пристрій підтримує фірмову технологію швидкої зарядки з поповненням 80% ємності акумулятора за одну годину.
Новинка буде виходити обмеженими партіями за ціною $ 1290 за модифікацію з 6 + 128 ГБ, $ 1433 - за 8 + 256 ГБ, $ 1864 - за 8 + 512 ГБ. Також виробник пообіцяв випустити версію для розробників з країн Європи, Північної Америки та Великої Британії.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.