Xiaomi випустила «розумну» куртку

Xiaomi випустила куртку під назвою Uleemark Dupont. У ній немає підігріву, як у недавній моделі від 90 Minutes, але у Uleemark Dupont є інша цікава особливість - її взагалі не потрібно прати.




У куртці використовується спеціальний компонент, запатентований компанією-виробником Dupont. Це екологічно чистий матеріал без застосування традиційної тканини. Він водонепроникний, легкий і абсолютно не маститься. Також цей матеріал використовується в промислових цілях, аерокосмічній промисловості і для виготовлення асептичних упаковок для ліків.

Куртка Uleemark DuPont витримує екстремальні температури в межах від -73 °C до +100 °C. У холодну пору вона здатна підтримувати температуру тіла на потрібному рівні, так як на 90% заповнена високоякісним білим гусячим пером. Вода не здатна проникати крізь тканину, а захист від бруду гарантує, що навіть пролита на неї кава не залишить на куртці і сліду.

Uleemark Dupont випускається в білому і чорному кольорах та доступна в різних розмірах: S, M, L, XL і XXL. У Китаї її можна замовити приблизно за $66.

За матеріалами:
4pda.ru

Коментарі

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.