Xiaomi випустить конкурента навушникам Apple AirPods

Слідом за бюджетними та компактними навушниками  AirDots Youth Edition компанія Xiaomi збирається випустити ще одні бездротові навушники. Новинка вже пройшла сертифікацію у Федеральній комісії із зв'язку (FCC) США, що свідчить про її швидкий реліз. Якщо попередня модель мала компактний корпус, то фішкою Mi True Wireless Earphones буде схожість на знамениті AirPods від Apple.



Судячи з інформації з бази даних FCC, нові Mi True Wireless Earphones будуть відрізнятися від Apple AirPods більш незграбними формами. Навіть футляр для підзарядки отримає одну плоску сторону. Відомо, що на повну зарядку навушників буде потрібно витратити годину, а кейс із вбудованим акумулятором забезпечить до 10 годин додаткового прослуховування музики. Навушники будуть підключатися по Bluetooth 4.2 і поставлятися з трьома парами змінних амбушюр і кабелем USB Type-C для зарядки.

Ціна Xiaomi Mi True Wireless Earphones поки не повідомляється. Новинку можуть показати 8 грудня на презентації в Нью-Йорку.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

  1. check out more in gearvita, a good online shopping store that offers a wide range of consumer electronics and electronic gadgets. xiaomi haylou gt1 and i13 tws are on big sale at a low price, which are popular with great features and functions.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.