Функція «Режим сну» в iOS

Задля здоров’я своїх користувачів, починаючи з iOS 10, Apple реалізувала в мобільній ОС корисну опцію Режим сну (Bedtime). Знайти її можна на однойменній вкладці в системному додатку Годинник на iPhone, iPad та iPod Touch. Режим сну нагадує користувачеві про те, коли треба засинати, якщо він хоче як слід виспатися та проснутися зі свіжою головою.



Для налаштування функції програма Apple пропонує відповісти користувачу на ряд простих питань: скільки годин вам необхідно для сну, коли вам потрібно вставати, в які дні тижня і т.п.

Доступні і інші налаштування чи потрібно робити нагадування про те, що скоро треба лягати спати та зміна звуку будильника.

При активації сигналу пробудження з'являється графічне відображення часу, яке користувач витратить на сон. Статистика по сну доступна через HealthKit, дані синхронізуються з додатком Здоров'я.

Apple таким чином нагадує, що лягати вчасно (хоча б до 12 години ночі) і в один і той же час запорука хорошого сну і міцного здоров'я.

Відключається Режим сну шляхом переведення відповідного перемикача в положення Вимкнено.

 
За матеріалами: yablyk.com

Коментарі

  1. asus zenfone 6 128gb is really popular in the market with its high quality and performance. You can find it at gearvita. What's more, xiaomi redmi k20 is also on hot sale in this store, which is good for value at a nice price. Highly recommended.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.