Samsung готує гнучкий смартфон

Гнучкий смартфон від компанії Samsung отримає акумулятор рекордної ємності. Також з’явилися відомості про Samsung Galaxy S10.


Згідно з відомостями ресурсу Gizchina, ще не анонсований смартфон Samsung буде оснащений відразу двома акумуляторами, ємність кожного з яких по 3100 мАг. Таке рішення дозволить збільшити автономність новинки, діагональ якої в розкритому вигляді становить 7,3 дюйма. Те ж джерело повідомило, що аналогічний акумулятор  буде встановлена ​​в молодшу модель лінійки Galaxy S10, а за автономність 5G-версії флагмана буде відповідати батарея на 5000 мАг.

Анонс нових моделей смартфонів Samsung очікується 20 лютого.

За матеріалами: 4pda.ru

Коментарі

  1. Те що Самсунг зможе зробити гнучкий смартфон зовсім не має сумнівів, бо зараз це провідна фірма з передовою технологією, але ж дуже цікаво які на нього будуть чохли, бо без обкладинки смартфон дуже вразлива річ, ну щож будемо чекати перевіряючи різні магазини, що ж воно за таке чудо буде і як їм користуватися?

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

УВАГА! Всі маніпуляції, описані в даному блозі, які ви робите зі своїми пристроями, ви робите на свій страх і ризик! Автор блогу не несе ніякої відповідальності за пошкодження, що виникнуть у випадку неполадок чи поломок ґаджетів.